dimecres, 12 de desembre del 2012

AMB LA TEVA AJUDA , PODREM.



En Lluc un nen que va estar en el nostre centre en els cursos de P3 a P5 amb la professora Glòria, ara estaria amb els infants de 5é.
El Lluc és un nen que va néixer a Barcelona, el novembre del 2002.
Quan encara no havia fet els 6 anys, amb la mare i el germà, va haver de marxar a la seva terra materna, el Brasil. La seva mare coneix prou com funciona la sanitat del seu país i, només d'arribar-hi, els va fer una assegurança de salut, amb l'esperança que mai no n'haurien de fer servei. Malauradament, les coses van anar d'una altra manera.
El passat mes de maig, el Lluc es va posar molt malalt i, després que li fessin moltes proves, li van detectar una malaltia anomenada histiocitosi de les cèl·lules de Langerhans: és una mena de tumor, que, en aquest cas, se li havia format a les cervicals. Li havia crescut molt de pressa i, a més a més, estava molt a prop de la medul·la espinal, cosa que encara complicava més la situació; l'assegurança només se'n fa càrrec al 50% del cost, però no cobreix ni els medicaments, ni la quimioteràpia, ni l'anestèsia.La situació econòmica familiar és molt dura. Han sol·licitat tots els crèdits que han pogut, però ja no els en donen més. Com que el Lluc té la nacionalitat espanyola, hem demanat ajudes a la Sanitat pública a Barcelona, però tots els tràmits han estat debades.
Sabem que és una època molt difícil per tothom, i tots tenim els nostres problemes. Però us hem de demanar que, tots aquells que pugueu col·laborar amb una petita donació, ens ajudeu a fer que el Lluc pugui continuar el seu tractament.
Tan sols una miqueta de tothom serà una gran ajuda per ell.
DES DE L'AMPA I L'EQUIP DIRECTIU I DOCENT ET DESITGEM QUE AVIAT ET CURIS EL MES AVIAT POSSIBLE ENDAVANT LLUC .

http://contuayudapodremos.blogspot.com.es/